a16333

iBed - Bord med förvaring till surfplatta, trä

449:-
ANTAL:

Bord och förvaring till surfplatta - iBed Ett multi-funktionellt bord med förvaring till hemmamyset eller distansjobbet!


Rusta upp inför filmkvällen med iPaden, lässtunden med din Kindle eller organisera dina sladdar, pennor och anteckningsblock när du jobbar från soffan - det här bordet klarar alla nämnda situationer med bravur. I locket kan du placera din surfplatta, samtidigt som utrymmet under har plats för böcker, telefonen, eller varför inte några väl valda snacks?

Detta portabla bord ger dig snabb och lätt åtkomst till det du behöver, på resande fot eller sitter hemma på sängen - ett smart förvaringsverktyg för alla tillfällen.

Hålet i locket passar för allt från iPads, iPad Mini, iPad Air, till Kindle, Samsung Galaxy och mer. Förvaringsutrymmet på undersidan är gjort i hårt material och klädd med filt, för att stabilt kunna förvara din egendom och samtidigt kännas bekväm mot benen.

För den som vill hålla ordning på sina prylar men oftare finner sig i soffan än vid skrivbordet är iBed-bordet en perfekt lösning. Samla pennor, papper, elektronik och sladdar så att de alltid är inom räckhåll, och ha ett bord redo för jobb eller underhållning oavsett om du sitter i bilen, reser eller vilar upp i sängen!

Hitta fler prylar som passar hemmakontoret här »

iBed Bord med förvaring:

  • Lock utav trä, förvaringsutrymme på undersidan med filttextur.
  • Hål med plats för olika surfplattor som iPad, iPad Mini, iPad Air, Kindle, Samsung Galaxy, med mer.
  • Smidig förvaring av elektronik, pennor, papper, anteckningsblock, mat eller andra förnödenheter.
  • Mått: 37,5 x 24 x 8.
  • Väger lätt, enkelt att ta med sig på resor!

Recensioner (0)

  • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
    Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.