« Tillbaka

a15729

Innehåll

Gin & Tonic Set - Mixology, A Touch of Spice

299:-
ANTAL:

Garnering och kryddor som förhöjer din GT!


Med detta lyxiga kryddset från Mill & Mortar kan din Gin & Tonic nå nya höjder! Presentasken innehåller tre drinkkryddor som förhöjer smakerna och utseendet på din Gin & Tonic-drink. I burkarna finns enbär, hel stjärnanis och rosépeppar. Kryddig och vacker garnityr som passar extra bra i en G&T! Kryddorna kan såklart även användas i matlagning och i andra drinkar.

Kryddorna ligger i fina plåtburkar och levereras i en elegant förpackning. En utmärkt present till en gin & tonic-älskare!

Se fler roliga tillbehör till drinkarna »

Förpackningen inkluderar:

1 burk enbär:
Enbär är den viktigaste ingrediensen i gin och därför även självklar som garnering i en G&T! Krossa enbären lätt så att aromerna frigörs och lägg 2-3 bitar i varje glas. Kombinera gärna med en färsk kvist rosmarin eller en strimla citron, lime eller grapefrukt.

1 burk stjärnanis:
Hel stjärnanis blir en vacker dekoration i glaset och ger en mild smak av anis. Vill du ha mer anissmak är det bara att tillsätta mer stjärnanis. Kombinera med en skiva citrus eller en kvist citronmeliss eller citronverbena.

1 burk rosépeppar:
Vackra och röda pepparkorn med en blommig arom och milda toner av peppar. Använd 5-6 rosépepparkorn per drink. Addera gärna enbär, en hyvlad gurkremsa eller citronskal, ett blad från en ört eller en tunn skiva av färsk frukt.

  • G&T Mixology, A Touch of Spice:
  • Garnityr och kryddor till Gin & Tonic.
  • Presentasken inkluderar 3 kryddburkar: Enbär (35 g), Stjärnanis (30 g) och Rosépeppar (25 g).
  • Förpackningens mått: 19,5 x 13,5 x 7 cm.
  • Märkningar: Glutenfri, laktosfri, sockerfri och vegan.
  • Produktnamn: Gin Botanicals Garnish Set - A Touch of Spice.
  • Varumärke: Mill & Mortar.

Innehåll