Adventskalendrar för vuxna och barn 2021

Hitta 2021 års adventskalender / julkalender för vuxna och barn här!

I år gör Chili Klaus populära chilikalender "Jingle Balls" comeback - nu med ÄNNU fler glödheta överraskningar! Letar du efter en kul adventskalender t.ex. till honom / män är det ett hett tips! 🔥

För dig som älskar lakrits finns lakritskalendrar från Johan Bülow, Heavenly by Schöttinger och Lakritsfabriken i Ramlösa! 24 dagar med gourmetlakrits i mörkaste vintertid gör nästan vem som helst glad!

Är du på jakt efter en julkalender med choklad har vi flera lyxiga chokladkalendrar att välja mellan och vill du hellre har en adventskalender med vingummi eller popcorn har vi självfallet det med.

Vi har även en tekalender från NUTE och Kahls och en proseccokalender med ätbara drinkbubblor och drinkglitter från Pop a Ball. Nu blir det svårt att välja julkalender!

Årets nyheter är bl. a. en marmeladkalender från Les Confitures à l'Ancienne och en erotisk vuxenkalender från Orion (adventskalender med sexleksaker) som gör december månad till årets hetaste månad!

Vi har även adventskalender för barn. Välj mellan Babblarnas Julkalender för de minsta eller Muminkalendern med muminfigurer för de lite större barnen.

Överraska någon du tycker om med en adventskalender eller unna dig själv en. En perfekt tidig julklapp som hjälper dig att räkna ner till dopparedagen!

Hitta din adventskalender till vuxen, barn och ungdom nedan:


Inga produkter hittades i det urval du gjorde.