Julkalendrar för vuxna och barn 2020

Här hittar du 2020 års julkalendrar / adventskalendrar för vuxna och barn!

I år gör Chili Klaus populära chilikalender "Jingle Balls" comeback - nu med ÄNNU fler glödheta överraskningar! Letar du efter en kul julkalender t.ex. till honom / män är det ett hett tips! 🔥

För dig som älskar lakrits finns lakritskalendrar från Johan Bülow, Heavenly by Schöttinger och Lakritsfabriken i Ramlösa! 24 dagar med gourmetlakrits i mörkaste vintertid gör nästan vem som helst glad!

Är du på jakt efter en julkalender med choklad har vi flera lyxiga chokladkalendrar att välja mellan och vill du hellre har en adventskalender med vingummi eller popcorn har vi självfallet det med.

Vi har även en tekalender från NUTE och Kahls och en proseccokalender med ätbara drinkbubblor och drinkglitter från Pop a Ball. Nu blir det svårt att välja julkalender!

Årets nyhet är en marmeladkalender från Les Confitures à l'Ancienne och en erotisk vuxenkalender från Orion, Erotikkalender 2020, som gör december månad till bli årets hetaste dagar!

Vi har även julkalendrar för barn. Välj mellan Babblarnas Julkalender för de minsta eller Muminkalendern med muminfigurer för de lite större barnen.

Överraska någon du tycker om med en adventskalender eller unna dig själv en. En perfekt tidig julklapp som hjälper dig att räkna ner till dopparedagen!

Hitta din adventskalender till vuxen, barn och ungdom nedan: