Adventskalendrar för vuxna och barn 2021

Hitta 2021 års adventskalender / julkalender för vuxna och barn här!

I år gör Chili Klaus populära chilikalender "Jingle Balls" comeback - nu med ÄNNU fler glödheta överraskningar! Letar du efter en kul adventskalender t.ex. till honom / män är det ett hett tips! 🔥

För dig som älskar lakrits finns lakritskalendrar från bl. a. Johan Bülow, Heavenly by Schöttinger och Lakritsfabriken i Ramlösa! 24 dagar med gourmetlakrits i mörkaste vintertid gör nästan vem som helst glad!

Är du på jakt efter en julkalender med choklad har vi flera lyxiga chokladkalendrar att välja mellan och vill du hellre har en adventskalender med popcorn har vi självfallet det med.

Vi har även tekalendrar från NUTE och Kahls och vi har en marmeladkalender från Les Confitures à l'Ancienne, som gör att vi gärna går upp lite tidigare i vinter (man vill ju hinna njuta av sin goda frukost). Nu blir det svårt att välja julkalender!

Årets nyheter är bl. a. en kalender med doftljus från Voluspa och en Vegansk chokladtryffel-kalender.

Vi har även adventskalendrar för barn. Välj mellan Greta Gris Julkalender för de minsta eller Jelly Belly för de lite större barnen.

Överraska någon du tycker om med en adventskalender eller unna dig själv en. En perfekt tidig julklapp som hjälper dig att räkna ner till dopparedagen!

Hitta din adventskalender till vuxen, barn och ungdom nedan: