Julkalendrar för vuxna och barn 2019

Här har vi julkalendrar / adventskalendrar för vuxna och barn!

Årets nyhet är MOOMIN by Haupt Lakrits adventskalender 2019. En superfin Muminkalender med lakrits i olika smaker. Varje smak är kopplad till en figur i Mumindalen. MOOMIN-kalendern från Haupt är kanske årets finaste och mest exklusiva julkalender. Limiterad upplaga!

För dig älskar lakrits kanske även en lakritskalender från Johan Bülow och Lakritsfabriken i Ramlösa faller dig i smaken? 24 dagar med gourmetlakrits i mörkaste vintertid gör nästan vem som helst glad!

I år finns även en hot and spicy chilikalender (Jingle Balls) med godis från danska chiliprovsmakaren Chili Klaus. Letar du efter en kul julkalender t.ex. till honom / män är det ett hett tips! 🔥

Vi kommer även att få in en tekalender från NUTE och en kaffekalender med kapslar. Nu blir det svårt att välja julkalender! En proseccokalender önskar vi kanske oss mest av allt, men den säljs inte i Sverige så vi får hålla tillgodo med andra godsaker, eller kanske en skönhetskalender med smink och olika skönhetsprodukter! :) Hitta din adventskalender till vuxen och ungdom här!

Överraska någon du tycker om med en vuxenkalender med te, lakrits, kaffe, chiligodis eller vingummi!

    Sortering:
    Pris:
    Färg: