Påskägg

Skicka påskägg med påskgodis och gåva!

Stort sortiment av påskägg online. I kassan väljer du om påskägget ska skickas till dig eller levereras till en annan mottagare. Påskkort finns som tillval!

Beställa påskägg till personalen? Javisst, vi fixar påskägg till företag också! Påskägg eller andra påskpresenter kan skickas direkt till de anställda, kunder, eller företaget, med er hälsning. Du kan läsa mer om hur man gör en företagsbeställning här»

Här hittar du våra bästa påskägg 2021. Välj mellan olika påskägg till barn eller vuxna. Vi har flera barnägg med godis och leksaker, t.ex. Unicorn-ägget med godis och enhörningar. Till företag och den stora familjen kan ett gigantiskt påskägg med påskgodis passa fint. Och så finns populära Lasse Åberg-påskägg med läcker godisblandning, Fabergéägg i plåt med chokladägg, nougatägg och godisblandning, Proseccoägget - ett påskägg med prosecco-tema, och påskägg från Chili Klaus med hett chiligodis. Några kommer som pappägg med klassiskt påskmotiv, andra som tjusiga metallägg - fullproppade med lyxigt inslaget godis, och alla är kanonfina!


Inga produkter hittades i det urval du gjorde.