« Tillbaka

a15140

Eurovisionlåda - Kit med schlager-prylar!

Produkten har utgått och kommer tyvärr inte tillbaka.

Presentkit med fjäderboa, snacks, liten discolampa, glowsticks och bingo!


Nu finns Mellolådan i Eurovision Edition! Eurovisionlådan är ett festligt schlagerkit att roa sig med under Eurovision Song Contest 2019 när man hejar på Sverige och John Lundvik (eller vem man nu hejar på). Kul present till ett schlagerfan!

Eurovisonlådan består av roliga festprylar som gör att du kommer i feststämning direkt!
Något festligt att ha på dig: En rosa fjäderboa och glowstick-armband! Något gott att nervöst tugga på under röstningen: Waterloo-choklad och karamelliserade popcorn!
Något roligt att dansa loss med under låtarna: Blinkande discolampa till iPhone!

Plus en bonus för de tävlingssugna:
Ett roligt EUROVISION-BINGO som till och med får ESC-skeptikerna att ryckas med i musiktävlingen! Nu kommer det vara lika spännande vem som vinner Eurovision Song Contest 2019 och vem som vinner kvällens Eurovision-bingo. Eurovision-bingot består av en bingobricka med olika skämtsamma och knäppa påståenden som antagligen kommer inträffa under semifinalerna eller ESC-finalen den 18:e maj. Den första som har kryssat en hel rad på sin bingobricka vinner! Kanske kan innehållet i Eurovisionlådan vara vinstpotten? Två bingobrickor medföljer.

Med ett festligt schlagerkit spelar det ingen roll om du är hembjuden till vännerna, sitter hemma i TV-soffan med sjuka barn eller är på plats i arenan i Tel Aviv. Med Eurovisionlådan blir det glammig schlagerfest var du än befinner dig!

Se fler roliga prylar till Eurovisionfesten här!

Eurovision Song Contest-kitet innehåller:

  • Discolampa till mobilen (1 st) - Blinkande discolampa till iPhone. (Obs! Passar enbart till lightning-uttag). Discoboll till mobil kan även köpas separat här »
  • Choc Stars Chokladkaka- Waterloo (100 g) - Mörk choklad med husdjur i välkända kostymer på omslaget! (kakao minst 50%). Allergener: sojalecitin, nötter, mjölk och gluten.
  • Popcorn Salted Caramel (80 g) - Gourmetpopcorn från Popcorn Shed: Saltade, karamelliserade popcorn med mjölkchoklad. Glutenfria! Allergener: mjölk, sojalecitin.
  • Rosa fjäderboa (1 st) - Gjord av kalkonfjädrar, en restprodukt från livsmedelsindustrin i USA. (De har inte plockats av några levande fåglar.) Fjäderboa kan även köpas separat här »
  • Glowsticks - 15 st lysande glowsticks som kan sättas ihop till armband. Giftfria. Läs instruktioner på förpackningen. (Obs! Kvävningsrisk p.g.a. små delar. Ska inte användas av barn under 3 år.)
  • Bonus! EUROVISION-BINGO - 2 st bingobrickor på A5-papper.

Så nu är frågan, vem vinner Eurovision Song Contest 2019? Vem är favorittippad? Hur kommer det gå för Sveriges bidrag? Is it too late for love? Och ska du skicka Eurovisionlådan till en vän eller beställa hem en egen?

Detta är ingen officiell produkt från Melodifestivalen eller Eurovision Song Contest, utan ett kit vi själva har satt ihop för ESC- och mello-fans.

Här kan du skriva ut extra EUROVISION-BINGO » en bingobricka med olika händelser att kryssa över när de inträffar i programmet.
Här hittar du en PDF att skriva ut!