a16494

Innehåll

Sverigelådan - Presentbox med svenska smaker

485:-
ANTAL:

Avnjut en gourmetlåda med närproducerade rapsoljor och lyxsenap!


I den här blågula lådan samlas ett brett utbud smaker från Andersson, matproducenten i västgötska Ljung vars produkter erbjuder en upplyftande kombination av tradition och innovation. Lådan innehåller två kallpressade rapsoljor från svenska gårdar och tre smakrika burkar senap av högsta kvalitet!

Produkterna levereras i en stadig låda av hårdpapp med blågult tryck av den svenska flaggan. En snygg present med premiumprodukter tillverkade och förpackade i Sverige, perfekt som present till någon som uppskattar livets goda!

Lådans innehåll:

- EKO Rapsolja, Andersson (200 ml): Ekologisk rapsolja med en aromrik, nötig och fyllig smak som passar till alla former av matlagning.

- Rapsolja Rökig, Andersson (200 ml): Nötig rapsolja som passar utmärkt till kött, fisk och grillade grönsaker, men också som grund till kalla eller varma såser.

- Senap BBQ, Andersson (150 g): En stark smakrik BBQ-senap som är både söt och syrlig, vars rökiga toner passar perfekt till grillat kött och fisk.

- Senap med Pepparrot, Andersson (150 g): En stark senap, där pepparrot bidrar med både sötma och syrlighet. Det som passar bäst till senapen är lax och potatismos!

- Senap med Tryffel, Andersson (150 g): En pikant och stark senap med tryffelton som gör smaken sötare och mer nötig. Denna senap passar till mycket, men kanske särskilt bra till pasta, potatismos eller kött.

Innehåll