Till kassan

Varukorgen

Välkommen till vår snabbkassa!

Här kan du göra din beställning snabbt och lätt, utan att registrera dig med lösenord! Du kan välja ev. presentinslagning, hälsningskort, leveransadress (till dig eller någon annan) och utskicksdatum.

  • Antal varor
    Styckpris
    Totalt
    Finns på lager
    -
    -
    -
    Presentinslagning erbjuds ej
    Presentinslagning?
    Presentinslagning à -
    -
Mellanslag, STORA/små bokstäver måste vara exakt rätt, annars fungerar inte koden.
Mellanslag, STORA/små bokstäver måste vara exakt rätt, annars fungerar inte koden.
Frakt från:
Totalt:
Vi kan märka utsidan av kartongen med ett klistermärke:

Till kassan
Beställ senast kl 14.00 för utskick samma dag (vardagar)
Privatkund | Företagskund
Favoriter Varukorg

Våra kunder säger

För att löpande kunna förbättra vår tjänst och vårt utbud ber vi våra kunder betygsätta och tycka till om köpupplevelsen på Bluebox.se (t ex kundservice, sortiment, leveranstid, packning, tillgänglighet).

Här kan du läsa deras omdömen om Bluebox.se

Januari 2023

  • 5

    Leveransen dök upp hos min syster inom några dagar! Helt perfekt och i tid till hennes födelsedag.

    Maria, Ashford (2023-01-18)

  • 5

    Worldclass 👌

    Anton, Stockholm (2023-01-18)

  • 5

    Snabb leverans!

    Nina, Söderköping (2023-01-17)

  • 4

    Snabb och smidig leverans. Lätt att beställa från hemsidan

    Eva, Helsingborg (2023-01-16)

  • 4

    Allt gick smidigt och fort.

    Annie, Sandarne (2023-01-16)

  • 5

    Snabb leverans 🌟

    Karin Anna Maria, Luleå (2023-01-16)

  • 5

    Snabbt och smidigt

    Teresa, Billdal (2023-01-16)

  • 5

    Mycket snabb leverans - toppenbra.

    Eva, Floda (2023-01-16)

  • 5

    Mycket snabb leverans!

    Anna, Vallentuna (2023-01-16)

  • 5

    Snabbt o smidigt o varan var som vi tänkt!

    Anna-Maria, Göteborg (2023-01-15)

  • 4

    Varan fanns inte i lager men jag fick återkoppling så fort den kommit in så jag kunde beställa den. Varan kom jättesnabbt.

    Anna-Pia, Årsta (2023-01-13)

  • 3

    Varan kom fort. Dock lite besviken att hemleverans kostar så mycket . Det var ju en liten vara. Därför valde jag att hämta på utlämningsställe.

    Layla, Knivsta (2023-01-12)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Layla, vi förstår att det kan verka konstigt men det går inte separera om paketet är stort eller litet, det hade blivit alltför komplicerat dessvärre. Vi erbjuder även ett billigare alternativ för hemleverans men eftersom det fraktalternativet inte erbjuds på ditt postnummer så fick du inte det som val. Det kan hända att vi får ett annat fraktalternativ inom kort och det hoppas vi fungerar för ännu fler :-) Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Otroligt snabb leverans och jag nöjd med produkten.

    Elionor, Örnsköldsvik (2023-01-07)

  • 5

    Snabbt och bra varor snyggt packat Helnöjd.

    Kimmo, Ställdalen (2023-01-06)

  • 5

    Snabba, hjälpsamma och väldigt enkelt! Rekommenderas!

    Ulrika, Jönköping (2023-01-06)

  • 5

    Otrolig snabb leverans. Jag beställde på en fredag och nästa vardag kom varan. Bra med flera betalningsalternativ.

    Kerstin, Sundbyberg (2023-01-05)

  • 5

    Present till min dotter som älskade lådan med te

    Camilla, Kalmar (2023-01-05)

  • 5

    Enkelt och smidigt att beställa produkten. Snabb, trevlig och tillmötesgående kundservice. Det ger högt betyg och förtroende vilket medför att jag kanske kommer att besöka er webbsida igen framöver. Bara plus från mig :)

    Birre, Saltsjö-Boo (2023-01-04)

  • 5

    Väldig snabb leverans

    Jenny, Nordmaling (2023-01-03)

  • 5

    Allting blev enklare när Budbee kom. Nu kan man hämta paketet bara genom en pinkod. Man behöver inte stå alls i kö. Bara skriva in koden och sen vara nöjd för dagen.

    Dugagjin, Karlshamn (2023-01-03)

  • 5

    Fick paketet inom normal tid i en kartong som anpassats efter produktens storlek.

    Petra, Lund (2023-01-01)

December 2022

  • 5

    Snabb leverans. Varan som jag beställde motsvarade mina förväntningar

    Pirjo, Fränsta (2022-12-31)

  • 5

    Mycket bra o omtyckt . Återkommer absolut .

    Ann Dahl, Hälleforsnäs (2022-12-30)

  • 5

    Snabbt, smidigt och felfritt. Tackar!

    Helena, Västra Frölunda (2022-12-30)

  • 1

    Kanske hade varit lite bättre om produkten hade kommit fram .än så länge vet jag inget

    Fredrik, Härnösand (2022-12-30)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Fredrik, Ledsen att paketet med Budbee dröjde. Jag ser att paketet felsorterats två gånger och därför blev det så. Ser att du fick det till slut i alla fall, tack för ditt tålamod :-) Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Snabb leverans och roliga spel som vi kunde spela redan på julafton.

    Eva, Vällingby (2022-12-29)

  • 5

    Fantastiskt snabb leverans i fina förpackningar !

    Ulrika, Göteborg (2022-12-29)

  • 5

    Allt var bra! Köper julklappar här varje år. Mycket att välja på och snabb leverans.

    Mikaela, Båstad (2022-12-29)

  • 5

    Jättebra!

    Ann-Mari, Märsta (2022-12-28)

  • 5

    Snabbt och smidigt. Beställde på kvällen och varorna levererades till dörr inom 2 dagar.

    Sandra, Karlskoga (2022-12-28)

  • 5

    Köpte julklappar i panik några dagar innan julafton och min beställning kom ändå fram i tid, imponerande!

    Anton, Malmö (2022-12-28)

  • 5

    Bra bemötande då det jag beställt inte fanns men fick en annan mycket bra chokladask. Bra, snabb leverans!

    Pekka, Kumla (2022-12-28)

  • 5

    Arrived on time before Christmas. For those of us who are overseas it is much better value to buy from Bluebox than to post to Sweden from overseas. I bought a couple of gifts from Bluebox and delivery has been reliable for me.

    Daniel, Greystones (2022-12-28)

  • 4

    Allt gick bra, en dag försenad tror jag men spelade ingen roll för min del

    Hugo, Täby (2022-12-28)

  • 5

    Jättenöjd med grejerna jag skickade efter!! Snabb leverans med!

    Sara Kristina, Färjestaden (2022-12-28)

  • 5

    Är jättenöjd med bluebox. Roliga varor, enkelt att beställa, snabb leverans. Kommer definitivt beställa fler gånger...

    Jeanette, Malå (2022-12-28)

  • 5

    Snabb hantering av min order. Konkurrenskraftigt pris!

    Mikael, Olsfors (2022-12-27)

  • 5

    Fin present och väldigt snabb och smidig leverans

    Veronica, Boden (2022-12-27)

  • 4

    Fick notis om att paketet var leverart till mottagaren snart efter inköp. Det gick smidigt att handla lådan på nätet. Det enda var ifyllnaden av mottagare vs mig som köpare att det inte var så tydligt, med vart man skulle fylla i mottagares aderss. Saknade e-post till mottagaren så jag fick uppge min 2 ggr.

    Anna, Örebro (2022-12-27)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Anna, tack för att du handlat hos oss! Det är Klarnas kassa som är förvirrande när man sänder till annan mottagare dessvärre. Du gjorde helt rätt som lät din egen e-post stå på båda :-) Vänlig hälsning / Iréne i kundtjänst
  • 5

    Snabb leverans och allt var som det skulle. Mottagaren var väldigt nöjd vilket betyder att jag är väldigt nöjd. Tack för att ni var snabba och gjorde julklappen möjlig att komma i tid!

    Susanne, Timrå (2022-12-27)

  • 4

    Fick en annan färg på produkten jag beställt, det fanns 1st kvar på lagret av denna o beställningen gick därför o genomföra. Lite struligt ett tag men tack vare ett mycket trevligt bemötande jag fick av kundservice när de hörde av sej så glömde jag bort o sura över den där färgen sen.

    Lina Sofia Margareta, Tranås (2022-12-27)

  • 4

    Jag är mycket nöjd. Trevlig kontakt med kundtjänst där jag fick den hjälp jag behövde.

    Vera, Frösön (2022-12-27)

  • 5

    Snabb och smidig leverans

    Anneli, Bergkvara (2022-12-27)

  • 5

    Snabb service och trevliga ölstrumpor.

    Carina, Eslöv (2022-12-27)

  • 5

    Mycket nöjd.

    Git, Kärna (2022-12-27)

  • 5

    Snabbt och smidigt

    tina, Älvsjö (2022-12-27)

  • 5

    Funkade klockrent

    Monica, Delsbo (2022-12-27)

  • 5

    Allt gick enl.plan, paketet kom i tid och innehållet var mycket uppskattat.. tack

    M, Hemse (2022-12-27)

  • 5

    Snabb bra återkoppling och alternativ när paketboxarna var upptagna.

    Kirsi, Huddinge (2022-12-27)

  • 5

    Supersnabb leverans och nöjd med varorna, rekommenderas!

    Sandra, Hägersten (2022-12-27)

  • 5

    Trots att varan beställdes lite före jul, var leveransen perfekt.

    Eva Margareta, Stockholm (2022-12-27)

  • 5

    Snabb leverans och enkelt att hämta ut. Rekommenderas 👍

    Anna, Lysvik (2022-12-27)

  • 5

    Snabb, problemfri leverans, precis som det ska vara!

    Catharina, Degeberga (2022-12-26)

  • 5

    Jag hittade ett pussel jag ville ge till min syster i julklapp på Bluebox, men efter lite surfande fann jag det även hos en väletablerad svensk konkurrent till lägre pris så jag beställde det därifrån. Detta var flera veckor innan jul. På tisdagen innan jul insåg jag att jag fortfarande inte mottagit paketet från konkurrenten. Jag gick in och spårade det och såg att de ändrat leveransdatumet till efter jul, utan att meddela mig ändringen. Jag fick panik men mindes att jag även sett pusslet på Bluebox, så jag beställde det omedelbart från er istället, och två dagar senare hade jag Blueboxlådan i min hand och min syster kunde få sin julklapp! TACK Bluebox för att ni levererar blixtsnabbt och håller vad ni lovar! Det lite högre priset var värt varenda krona, ni räddade julen!!

    Linda (2022-12-26)

  • 5

    Helt fantastiskt, gillar verkligen att man kan välja dag det skall skickas, bara positivt

    Thomas Peter Alexander, Järvsö (2022-12-26)

  • 5

    Enkelt, korrekt och enligt förväntan.

    Håkan, Grästorp (2022-12-26)

  • 5

    Allt perfekt men tyvärr uppskattade inte mottagaren presenten så jag kommer returnera den men kommer absolut handla av er igen

    Margareta, Stockholm (2022-12-26)

  • 5

    Mycket snabb leverans trots jultider

    Tor, Ljusdal (2022-12-26)

  • 5

    Bra! Fort och smidigt.

    Rasmus, Täby (2022-12-26)

  • 5

    Det gick snabbt och enkelt, allt var bra paketerat.

    Christoffer, Handen (2022-12-26)

  • 5

    En av de få firmor som accepterar utom Sverige kreditkort som betalningsmedel så mycket uppskattat av mig kunden. Uppdateringar via mejl och varan levererad vid rätt tidpunkt. What’s not to like!

    Carina, Sherborne (2022-12-26)

  • 5

    Snabbt och bra. Mycket nöjd!

    Maria, Ludvika (2022-12-26)

  • 5

    Snabbt, enkelt, 100%

    Börje, Sollentuna (2022-12-26)

  • 1

    DBSchenker lyckades skicka leverans fel men den kom fram i sista sekund innan julafton. Annars nöjd

    Lars-Åke, Kungsängen (2022-12-26)

  • 5

    Snabb leverans och bra vara. Är supernöjd!

    Jenny, Söråker (2022-12-26)

  • 5

    Effektiv, snabbast av samtliga tjänster som använts i julstressen. Orderbekräftelse omgående, leveranspartner har ett användarvänligt, effektivt system, bra betalningsalternativ och paket ”före” utsatt tid. Trevlig överskådlig inspirerande hemsida. Produkter som överraskar och är roliga att få såväl som att ge bort. Fantastisk kundupplevelse..

    Malena, Kristianstad (2022-12-26)

  • 5

    Det var hur smidigt som helst. Väldigt snabb leverans trots att det bara var några dagar kvar till julafton. Jag är väldigt nöjd, även far min som fick julklapparna. Tack så jättemycket för er snabba service och god fortsättning på er alla!

    Therese, Norra Sorunda (2022-12-26)

  • 1

    Har tyvärr inte fått mina varor ännu. Inget meddelande om varför heller.

    CAMILLA, Norrköping (2022-12-26)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Camilla, Jag vet inte, det ser ut som paketet var framme 20/12? Vi sände 19/12. Kanske var något strul med den första sms-aviseringen :-) Ser du hämtade ut idag 28/12, det var bra! Vi hjälper gärna till och kollar om paket dröjer, dock ser vi inte alltid det som skrivs bland omdömen så snabbt dessvärre. Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Snabb leverans före jul.

    Lena, Järfälla (2022-12-23)

  • 5

    Bra produkter och väldigt bra service. Jag har använt Bluebox flera gånger och det är den höga nivån på service som gör att jag återkommer. Visst kan jag hitta samma produkter på andra siter - men ingen har samma kundservice som Bluebox. De svarar snabbt på mail eller telefon. Löser alla problem med ett leende.

    Finncont AB, Billdal (2022-12-21)

  • 5

    Lätt och enkelt

    Sören, Huskvarna (2022-12-20)

  • 5

    Paketet blev levererat till dörren på bara ett par dagar, vid juletid. Riktigt bra🙂

    Torbjörn, Karlstad (2022-12-16)

  • 5

    Snabb service

    Pia, Malmö (2022-12-16)

  • 5

    Allting gick smidigt och snabbt, enkelt att beställa och snabb leverans till mottagaren. 👍

    Kari, Nyköping (2022-12-16)

  • 5

    Snabbt och enkelt att beställa och få det hemleverart ..

    Ronny, Korpilombolo (2022-12-16)

  • 5

    Snabb leverans och mina kollegor blev väldigt glada för det goda godiset som fanns i påsen😊

    Annie, Östersund (2022-12-15)

  • 5

    Mycket smidigt. Bra.

    Lars, Lidingö (2022-12-14)

  • 5

    Extremt snabb leverans

    Thorbjörn, Stenungsund (2022-12-14)

  • 1

    Helt bedrövligt av Budbee , har tagit kontakt med dem då jag väntat 1 vecka på min leverans får inget vettigt svar så Jättebesviken , paketet som har åkt 60mil norrut mot för där jag bor , så uppmanar bluebox titta på andra leverans alt detta funkar inte och bara för man bor i Norrland så ska leveranser fungera ändå, beställt från andra företag som kör posten, dhl , schenker och levererar paket på 2-3 dagar Inte särskilt bra för miljon heller , kommer aldrig beställa igen varken av bluebox el företag som anlitar bubee om det inte finns andra lev alt

    Bettan (2022-12-14)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Bettan, vi håller med. Det blev ju ett nytt paket vi fick sända till dig, det gick bättre med Postnord.
    Ledsen för trasslet och tack för ditt tålamod! Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Är mycket nöjd

    Agneta, Ytterby (2022-12-14)

  • 5

    Trevlig bemötande. Snabbt svar och snabb leverans! Super nöjd!

    Emma, Örbyhus (2022-12-13)

  • 4

    Smidigt, snabbt o elegant inslaget. Bra service. Fina o prisvärda värmedjur, men nattlamporna jag köpte kändes ”plastiga” för priset jag betalade.

    Hanna, Nacka (2022-12-13)

  • 5

    Snabb leverans, fint paket och mycket bra paketerade varor.

    Charlotte (2022-12-13)

  • 5

    Snabba leveranser och bra produkter

    Helen, Linköping (2022-12-13)

  • 5

    Snabb leverans

    Irene, Bollnäs (2022-12-13)

  • 5

    Snabb leverans. Fin och ganska stor julkalender med smaklig popcorn, kan bara rekomendera

    Paulina, Älmhult (2022-12-13)

  • 5

    Supernöjd, verkligen snabb leverans kan bara ge er en massa++++++++++++++++++

    Björn, Finspång (2022-12-12)

  • 5

    Snabb leverans - precis som utlovat!

    Ann, Trelleborg (2022-12-12)

  • 5

    Snabb leverans direkt till dörren

    Kirsten, Malmö (2022-12-12)

  • 5

    Såå snabbt, super nöjd

    Stefan, Rödeby (2022-12-12)

  • 1

    Extremt dålig leverans, gått en vecka sedan produkten skickades har fortfarande inte fått den.

    Joakim, Östersund (2022-12-12)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Joakim, ja det är dessvärre så med Budbee. Vi har därför från slutet av November skrivit vid Budbees båda fraktalternativ att de har förseningar och att man bör välja annat fraktsätt om det är bråttom. Jag vet ditt paket kom fram till slut men det tog tid, ledsen för det :-( Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Supersnabb service! Te adventskalendern jag beställde var något utöver den vanliga. Kan bara rekommendera bluebox.

    Erika, Göteborg (2022-12-12)

  • 5

    Pålitligt alltid nöjd fortsätter handla hos er och rekommendera er till nära o kära. Tack/ Eva Dahlberg

    Eva, Västerås (2022-12-12)

  • 5

    Superenkelt och smidigt. Extra plus i kanten att man kunde välja att få det inslaget!

    Jesper, Enköping (2022-12-12)

  • 5

    Super snabb leverans +++

    Kristina, Mariestad (2022-12-12)

  • 1

    Väntade flera dagar på att beställningen skulle bli skickad och beställning levererades efter 10 dagar…

    Fanny, Norrtälje (2022-12-12)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Fanny, tack för att du handlat hos oss! Vi sände paketet 5/12 som vi skulle, beställningen lades efter 14.00 på fredagen så utskick från oss blev på måndagen. Sedan har det tagit lite tid med Budbee men vi visste redan om att Budbee hade förseningar (stod på Budbees fraktalternativ på kassasidan) Bra det kom fram innan jul i alla fall, 12/12 :-) Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Bra att man kan välja själv när man vill att det skall skickas. Klart positivt att man kan använa Klarna för betalning.

    Annika, Karlskoga (2022-12-12)

  • 5

    Snabb leverans ock så nöjd med det jag beställde:)

    Britt-Inger, Ursviken (2022-12-10)

  • 5

    Superbra leverans 🚚 och produkter 🤩

    Tina, Boden (2022-12-10)

  • 5

    Snabbt och smidigt

    Agneta, Karlskoga (2022-12-10)

  • 3

    Tog en vecka mellan att jag info om att det är skickat till att jag fick info att jag kunde hämta.

    Linda, Storvreta (2022-12-09)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Linda, tack för att du handlat hos oss. Vi sände paketet 2/12 och det var framme 8/12 i Budbes box. Vi har sedan slutet av November skrivit vid Budbees fraktalternativ att Budbee har förseningar, men det kom fram till Jul i alla fall så vi får vara glada för det ;-) Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 1

    Den har inte kommit fram till personen som skulle få den i present

    Marie, Kalmar (2022-12-09)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Marie, tack för att du handlat hos oss! Enligt vad jag kan se kom det fram 7/12 (uthämtat 8/12) och vi sände paketet 6/12. Hör av dig om det är något som inte stämmer med det är du snäll. Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 4

    Snabbt och smidigt!

    Fredrik (2022-12-09)

  • 5

    Lätt att beställa, olika val för betalning, snabb leverans. Omdöme: exellent!

    Idun, Tjörnarp (2022-12-08)

  • 1

    Dålig info från Budbee, leverera ena dagen men kom en annan dag. Annars snabbt. Svårt att få ordentlig innehållsdeklaration från er sida. Behövde gå in på själva tillverkarens egen sida om detta.

    Gunilla, Nacka (2022-12-08)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Gunilla, ledsen att Budbee dröjde med leveransen.
    Vad gäller innehållsförteckning av Brewbarrel så är det endast det som står på sidan som de innehåller. 650 g kornmaltextrakt, 1 påse torr öljäst samt 9 ml humleextrakt. Hoppas bryggningen blir riktg smakfull :-) Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 2

    Fick inte kod eller besked om att den var framme, var tyvärr en dålig upplevelse :-(

    Lars, Trollhättan (2022-12-08)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Lars, ledsen att Budbees notiser inte nådde dig. Vi vet inte varför dessvärre men om man tycker det dröjer går det alltid bra att kontakta oss så vi kan kolla upp det med Budbee. Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 1

    Ej fått min beställning än…..

    Sari, Vagnhärad (2022-12-08)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Sari, ledsen att du inte fick ditt paket så snabbt som önskat. Budbee har förseningar och därför har vi skrivit det vid Budbees fraktalternativ. Jag ser att det kom fram 14/12 i alla fall så det hann till Jul, puh :-) Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Snabbt och enkelt. Mycket bra info om status på min order.

    Peter, Lomma (2022-12-07)

  • 5

    Snabb leverans.

    Marie, Norrköping (2022-12-07)

  • 5

    Snabb leverans, fin produkt och förpackning, utsökt innehåll. Rekommenderas!

    Heléne, Västerhaninge (2022-12-06)

  • 5

    Snabbt som ögat !

    Mats, Leksand (2022-12-05)

  • 4

    ****

    Maria, Bromma (2022-12-05)

  • 5

    Leverans på önskat datum, bra

    Peter, Alingsås (2022-12-05)

  • 5

    Snabb leverans utan problem

    Christer, Piteå (2022-12-04)

  • 5

    Tyckte det gick snabbt med leveransen. Blev jättenöjd.

    Jenny, Lima (2022-12-02)

  • 5

    Det funkade hur bra som helst i alla led, så jag har ingen erfarenhet av att behöva ta kontakt med kundtjänst. Mycket glad förstagångskund.

    Anna, Sundbyberg (2022-12-02)

  • 5

    Snabbt och bra.

    Andreas, Jönköping (2022-12-01)

November 2022

  • 5

    Bra service att kunna ange ett datum när paketet/presenten ska skickas!

    Anna, Falköping (2022-11-30)

  • 4

    Fungerade väldigt bra

    Helene, Tyringe (2022-11-30)

  • 5

    Väldigt nöjd med pris, leveranstid och framförallt kvaliteten.

    Per, Floda (2022-11-30)

  • 5

    Fort o smidigt

    Carin, Ängelholm (2022-11-30)

  • 5

    Enkel hemsida med bra erbjudanden så att handla gick bara bra, snabb leverans också!

    Cristoffer, Skellefteå (2022-11-30)

  • 5

    Mycket omtyckt av mottagaren.. bra och snabb leverans på den dag jag önskade...

    Jan, Vännäsby (2022-11-30)

  • 5

    Gick snabbt och smidigt att beställa, fick leveransen i god tid och utan konstigheter!

    Sebastian, Halmstad (2022-11-29)

  • 5

    Snabb leverans och bra förpackat, en trevlig liten godispåse kom med som en överraskning. Mycket nöjd är jag. Har handlat förut av er och även dom gångerna var jag nöjd. Toppen betyg +++++

    Ingela, Vimmerby (2022-11-29)

  • 3

    Levererades inom en vecka men i beställningen stod det 1-3 dagar.

    Jenny, Göteborg (2022-11-29)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Jenny, ledsen att ditt paket tog längre tid än normalt. Normalt är det 1-2 vardagar till Göteborg men något har gjort att Budbee inte klarade det. Hoppas du ändå blev nöjd med varan :-) Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Snabb leverans! Ingeting skadat, kom i perfekt form.

    Katharina, Örebro (2022-11-29)

  • 5

    Bästa butiken! Otroligt snabb lev och vid kontakt med kundtjänst tog det inte många timmar innan jag fick hjälp. Fina boxar dom sakerna levererades i så kommer definitivt att handla hos BlueBox många gånger till. Tack för bästa servicen.

    Christel, Västra Karup (2022-11-29)

  • 5

    Helt kanon!

    Therese, Lycksele (2022-11-28)

  • 5

    Mycket snabb leverans, skicka info om att det va packat och skickat. supernöjd

    Clara, Stenstorp (2022-11-28)

  • 4

    Snabbt & smidigt levererat

    Ann-Marie, Västerås (2022-11-28)

  • 5

    Allt gick så bra !! Min syster fyllde år den 23nov och eftersom jag valde hemleverans blev det en glad överraskning när ombudet kom till huset med paketet. Toppen 👍

    Carina, Kristdala (2022-11-28)

  • 5

    Mycket bra, bättre än förväntat

    Isabella, Åmål (2022-11-28)

  • 5

    Allt har fungerat bra!

    Britt-Marie, Tibro (2022-11-28)

  • 5

    Bra service, snabb leverans👍

    Yvonne, Helsingborg (2022-11-28)

  • 5

    Snabb och säker leverans. Kalendrarna var bra packade

    Maria, Tumba (2022-11-28)

  • 5

    Otroligt smidigt att kunna välja när julkalendern skulle skickas så man slapp förvara den hemma.

    Victoria, Örkelljunga (2022-11-28)

  • 5

    Snabb leverans och fantastisk service och återkoppling vid kontakt

    Emma, Sundsvall (2022-11-28)

  • 5

    Snabb leverans. Väl paketerat. Varorna som jag förväntat mig t.o.m bättre.

    Inger, Lund (2022-11-26)

  • 5

    Snabb leverans, bra pris och gott.

    Håkan, Uddevalla (2022-11-25)

  • 5

    Snabbt och smidigt

    Roland, Oxelösund (2022-11-24)

  • 5

    Smidigt köp och snabb leverans.

    Marie, Helsingborg (2022-11-23)

  • 5

    Fungerade exemplariskt. Fick varan 24 timmar efter beställning.

    Carolina, Uppsala (2022-11-23)

  • 5

    Snabb och bra hantering,bra utlämningsställe!!

    Marita, Falun (2022-11-23)

  • 5

    Jättesnabb leverans och mycket bra vara.

    Kerstin Ann-Britt Viola, Åkersberga (2022-11-23)

  • 4

    Snabbt och lätt.

    Sanne , Uddevalla (2022-11-23)

  • 5

    Snabb leverans och lätt att handla från hemsidan.

    Patric, Vagnhärad (2022-11-23)

  • 1

    Tollarps Livsmedelsbutik: Dåligt med öppettider. På hemsidan står 11-23. I måndags var jag och skulle hämta paketet kl 12.45 då var det stängt. Idag var jag där 15.00 då var där stängt. Idag 1630 var där öppet och jag kunde hämta paketet

    Marita, Tollarp (2022-11-22)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Marita, Så märkligt att Budbees samarbetspartner på platsen inte hade öppet de tiderna! Undrar om det var speciella omständigheter som gjorde det. Bra att du inte gav upp och kunde hämta det i alla fall. Vänlig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Snabbt och enkelt. Välpaketerad.

    Sara, Lund (2022-11-22)

  • 5

    Smidigt

    Maj-Lis, Horn (2022-11-21)

  • 5

    Snabb leverans

    Ann, Hönö (2022-11-21)

  • 5

    Snabbt och smidigt.

    Annika, Stockholm (2022-11-21)

  • 5

    Snabb leverans, bra avisering, man kunde se när och var paketet var.

    pia, Malmö (2022-11-21)

  • 4

    Snabbt levererat, bra produkt.

    Kerstin, Huddinge (2022-11-18)

  • 5

    Imponerande snabb leverans , lättöverskådlig beställningsinfo.

    Eva, Hudiksvall (2022-11-17)

  • 4

    Snabb leverans. Bra med olika leveransalternativ. Presenten blev mycket uppskattad.

    Eva, Karlstad (2022-11-17)

  • 5

    Så nöjd med både kundtjänst och leverans.

    Ann-Charlott, Göteborg (2022-11-17)

  • 5

    Sååå smidigt och snabbt att beställa via er. Leveransen är även väldigt snabb, vilket uppskattas enormt!

    Felicia, Vellinge (2022-11-17)

  • 5

    Jag är väldigt nöjd med hela köpupplevelsen och kan varmt rekommendera denna butik!

    Beatrice, Malmö (2022-11-17)

  • 5

    Funkade toppen! Snabb leverans, väl paketerat.

    Anna, Habo (2022-11-17)

  • 5

    Snabb leverans, smidigt att få present inslagen med hälsning o allt och skickat direkt till mottagaren medans faktura går till mig.

    Malin, Ånge (2022-11-16)

  • 5

    Det gick jättesnabbt att få hem paketet, bra paketerat.

    Isabelle, Karlstad (2022-11-16)

  • 5

    Jag är verkligen supernöjd! Produkten jag köpte var billigare här än någon annanstans. Leveransen gick på ett par dagar. + en liten överraskning i paketet. Tack!

    ida (2022-11-16)

  • 5

    Supernöjd! Paketet kom fram snabbt, var enkelt att beställa och varan var helt enligt mina förväntningar!

    Helene, Nynäshamn (2022-11-16)

  • 5

    Oroligt snabb leverans, man kan räkna med att verkligen få det man beställt i tid. Bara bra service, enkel hemsida och smidig och säker betalning. Produkterna som jag köpte håller god kvalitet.

    Cecilia, Lidköping (2022-11-16)

  • 5

    Mycket snabb leverans och väl paketerat.

    Linda (2022-11-16)

  • 5

    Snabb leverans av rätt vara! Mycket nöjd med varan.

    Charlotte, Solna (2022-11-15)

  • 4

    Snabbt

    Britt-Louise, Vallentuna (2022-11-15)

  • 5

    Snabbt och smidigt!

    Christina, Malmö (2022-11-15)

  • 5

    Perfekt....bra varor, bra service och snabb leverans. Kan inte bli bättre.

    Else-Karin, Västerås (2022-11-15)

  • 5

    Snabb leverans, snyggt inslagen, blir en uppskattad present

    Christina, Arlöv (2022-11-15)

  • 5

    Snabba leverans

    Mats, Nässjö (2022-11-15)

  • 5

    Alltid snabb och smidig leverans utan problem :)

    Kajsa, Jönköping (2022-11-15)

  • 5

    Bra att mottagaren kunde hämta själv.

    Helen, Figeholm (2022-11-15)

  • 5

    Snabb leverans och fin låda varorna kom i 👍

    Julia, Landskrona (2022-11-15)

  • 5

    Snabb och smidig!

    Isabella, Halmstad (2022-11-15)

  • 5

    Snabb leverans och väldigt uppskattad kalender

    Anna-Carin (2022-11-14)

  • 5

    Snabbt o smidigt.

    Linda, Rättvik (2022-11-13)

  • 1

    Inte fått leveransen ännu, missade fars dag.

    Victoria, Varnhem (2022-11-13)

    Svar från Bluebox.se:
    Hej Victoria, ledsen att leveransen med Budbee blev fördröjd, Först fastnade det på Budbees terminal i Skövde/Tibro ser jag och när sedan valet av skåp ändrades fördröjde det också paketet. Din pappa blev säkert glad ändå men det är alltid ledsamt för oss när det inte blir som önskat. Vänllig hälsning/ Iréne i kundtjänst
  • 5

    Alltid snabb service och leverans! Kul med överraskning i paketet! :-)

    Malin, Helsingborg (2022-11-12)

  • 5

    Snabb leverans.

    Esteban, Kristianstad (2022-11-12)

  • 5

    Snabb leverans och betalning med Klarna.

    Jenny, Marstrand (2022-11-12)

  • 5

    Snabb service och leverans

    Anna-Lena, Grängesberg (2022-11-11)

  • 5

    Supersnabb leverans. Beställde på fredag eftermiddag. På lördag förmiddag var paketet hos mitt ombud

    Maria, Örebro (2022-11-11)

  • 5

    Köpupplevelsen var väldigt trevlig, de har många roliga presentboxar att välja på. Leveransen tog väldigt kort tid och servicen har varit fantastiskt bra.

    Angelika, Göteborg (2022-11-11)

  • 5

    Väldigt nöjd med inslagning av julklappar, snyggt och proffsigt gjort.

    Camilla, Uppland Bro (2022-11-09)

  • 5

    Snabbt

    Huddinge (2022-11-09)

  • 5

    Lättnavigerad hemsida, bra kvalitet och snabb leverans. Jätte nöjd

    Mikaela, Kolsva (2022-11-09)

  • 5

    Väldigt snabb leverans och bra kommunikation

    Karina, Skärholmen (2022-11-08)

  • 5

    Snabb leverans bra produkt rolig produkt

    Lars, Årsta (2022-11-08)

  • 5

    Supersnabba!

    Emma Petronella, Höör (2022-11-08)

  • 5

    Supersnabb leverans! Bluebox är alltid väldigt snabba på att skicka beställningar vilket är perfekt när man är sent ute.

    Jennifer (2022-11-08)

  • 5

    Perfekt present precis som på bilden, snabb leverans!

    petra, Tomelilla (2022-11-08)

  • 5

    Så fin adventskalender att ge bort. Perfekt när man kan välja när man vill få den hemskickad. Trevlig personal på kundservice!

    Carina, Sidensjö (2022-11-08)

  • 5

    Gåvan skickades från Malmö måndagen den 31 oktober upp till Umeå. Jag tror paketet var uppe på onsdagen men det hämtades av mottagaren torsdagen den 3 november, alltså samma vecka. Bra och snabb transport där även jag som beställare kunde se var paketet var. Mottagaren fick textmeddelande om att paketet kunde hämtas.

    Maria G., Pasadena (2022-11-07)

  • 5

    Utmärkt på alla sätt. Spännande utbud, snabba leveranser och enkla betalningsätt

    Matilda, Vislanda (2022-11-07)

  • 5

    Snabbt, smidigt och mycket bra pris jämfört med andra leverantörer!!!

    Helena, Stockholm (2022-11-07)

  • 5

    Snabb och smidig leverans,

    Marita, Avesta (2022-11-07)

  • 5

    Beställningen kom supersnabbt.

    Ann Margit Elisabet, Valdemarsvik (2022-11-07)

  • 5

    enkelt att beställa bra service snabb leverans

    Ewa, Malmö (2022-11-07)

  • 5

    Smidigt och snabbt! Skönt med ett pålitligt alternativ till blombud.

    Kyra, Karlskrona (2022-11-07)

  • 5

    Riktigt bra och snabb leverans, mycket nöjd

    Tea, Bålsta (2022-11-04)

  • 4

    Snabbt och bra!

    Ingmarie, Torslanda (2022-11-04)

  • 5

    snabb leverans, bra service

    Sanna, Vinslöv (2022-11-04)

  • 5

    Snabb leverans!, smidigt att handla, och en enkel hemsida. Rekommenderas varmt!

    Daniel, Forsbacka (2022-11-04)

  • 5

    Toppen

    JEANETTE (2022-11-03)

  • 5

    Kom fram väldigt fort och bra.

    Pernilla, Falun (2022-11-03)

  • 5

    Uppskattar verkligen möjligheten att skicka inslagna paket med kort. Har använt detta flera gånger. Jag har varit nöjd med köpupplevelsen varje gång.

    Joakim, Kungälv (2022-11-03)

  • 5

    Otroligt snabb leverans! Hann knapp avsluta beställningen förrän paketet fanns för avhämtning !

    Britt, Strömstad (2022-11-03)

  • 5

    Mycket snabb leverans, möjlighet att välja annan leveransadress är mycket bra när man har mottagarna på 150 mils avstånd! Kan inte bedöma produkterna förrän efter jul.

    Annika, Vidsel (2022-11-03)

  • 5

    Trots lite strul med Budbee så var service och leverans väldigt snabb och bra!

    Maritza, Stockholm (2022-11-03)

  • 5

    Stort utbud av det jag ville ha. Smidigt att beställa, ok leveranstid, lätt att betala med Klarna.

    Anette, Visby (2022-11-03)

  • 5

    Det bästa med Bluebox är att man själv kan bestämma när man vill att varorna ska skickas. Ytterligare en sak som gör att jag kommer att ge högsta betyg och rekommendera Bluebox är de förslag man kan få om man söker presenter. Pricken över i är förstås att jag kan välja i kassan om jag vill ha varorna inslagna som present. Nästan alla produkter kan du få inslagna. Toppen!

    Brita, Stockholm (2022-11-02)

  • 5

    Leveransen var snabb

    Darya, Bandhagen (2022-11-02)

  • 5

    Bra kvalite, snabb leverans.. mycket nojda..

    Elena, Motala (2022-11-02)

  • 5

    Mycket snabb leverans. Produkterna motsvarade mina förväntningar!

    Katarina, Stockholm (2022-11-02)

  • 5

    Så snabbt det gick!

    Maria, Molkom (2022-11-01)

  • 5

    Mycket snabb leverans. Snabb feedback när paketet skickades. Alldeles utmärkt!

    Björn, Vedevåg (2022-11-01)

  • 5

    Snabb och bra levererans

    Therese, Östhammar (2022-11-01)

  • 5

    Snabbt smidigt och enkelt.

    Ann-Louise, Bleket (2022-11-01)

  • 5

    Jag var i kontakt med kundtjänst angående min leverans. Mycket bra feedback och tillmötesgående. Så nöjd.

    Eva, Forsbacka (2022-11-01)

Oktober 2022

  • 5

    Bra att man kan välja utskicksdatum vid tex en gratulation.

    Elisabet (2022-10-31)

  • 5

    Snabb leverans

    Adel, Ytterby (2022-10-31)

  • 5

    Blixtsnabb leverans!

    Jonas, Örebro (2022-10-31)

  • 4

    Presenten till en vän i Göteborg kom fram en dag före mitt paket, jag är nöjd men 5 stjärnor om jag fått mitt paket samtidigt;)

    Anna, Tibro (2022-10-31)

  • 5

    Snabb leverans och jättebra produkter! Lätt att handla och skicka till annan mottagare som present!

    Jenny (2022-10-28)

  • 5

    Bluebox har en uppsjö av fina saker, leveransen var snabb och paketet var superfint!

    Anna (2022-10-28)