« Tillbaka

a16353

Innehåll

Presentkit med lakrits - Loveville

249:-
ANTAL:

Inslaget lakritskit från Lakritsfabriken!


En läcker påse med lakritsaskar som passar perfekt som present till någon speciell på Alla hjärtans dag. I kitet medföljer en stor presentask med saltlakrits från Lakritsfabrikens premium-sortiment, en romantisk förpackning med Loveville-lakritskulor med vit choklad, smaksatta med hallon och chili, samt lyxiga lakritsstänger doppade i mörk choklad och isländskt havssalt. För vilken lakritsälskare som helst är detta ett riktigt dröm-kit!

Presentpåsen innehåller:

Loveville Lakritskulor (150 g) - Lakritsfabrikens mjuka saltlakrits dragerad i vitchoklad med smak av hallon och chili.

Presentask Premium Saltlakrits (150 g) - En härligt salt och smakrik lakrits. Innehåller 6% lakritsrot från Iran. Säljs i vacker presentask à la Lakritsfabriken.

Lakritsstänger i mörk choklad & havssalt (45 g) - Tre salty liquorice sticks doppade i 63% mörk choklad från Valrhona med isländskt havssalt från Saltwerk som strösslats över. En delikat mix av sött och salt.

Ett välkomponerat kit med godis är en garanterad hit på Alla Hjärtans Dag! Den här presentpåsen i cellofan är försluten med en svart och rosa rosett, färdig att skänkas bort. Passa på att överraska och förtjusa med detta härliga paket fyllt med kvalitetslakrits från Lakritsfabriken!


Presentkit med lakrits - Loveville:

  • Levereras stilfullt inslagen i genomskinlig cellofan försluten med rosett.
  • Innehåller Loveville lakritskulor (150 g), Presentask Premium saltlakrits (150 g) och Lakritspinnar (45 g).
  • Ungefärliga mått på den inslagna påsen: 27 x 16 x 9 cm.
  • Glutenfritt!
  • Kommer från svenska Lakritsfabriken.

Innehåll