« Tillbaka

a15307

Lek till kalas - Sätta horn på enhörningen

110:-
ANTAL:

Rolig lek till barnkalas, enhörningskalas och andra fester!


Liva upp kalaset med en lek! I detta kit får du allt du behöver för att leka Pin the horn on the unicorn. Leken påminner om de klassiska barnkalaslekarna "sätta knorr på grisen" eller "sätta svans på åsnan" men i denna version ska du alltså sätta horn på enhörningen istället. Rolig lek på barnkalas!

Planerar du barnkalas med enhörningstema? Hitta matchande engångsartiklar till enhörningskalas här »

I kalaskitet ingår följande rekvisita: en söt ögonbindel av papp som förvandlar alla spelare till en blundande enhörning, två ark med enhörningshorn (klistermärken) och en stor poster med en enhörning. Du får dessutom två prisrosetter i form av klistermärken som du kan sätta fast på vinnarna!

Se alla våra prylar med enhörningsmotiv »

Tävla så här:
Sätt upp postern på väggen på en höjd som alla spelare når upp till. Varje deltagare turas om att ta på sig ögonbindeln, snurra några varv och ska sedan försöka placera hornet på enhörningens panna i blindo. Hjälp spelaren att snurra och placera henne/honom framför måltavlan. Den spelare som lyckas placera hornet bäst på enhörningen får ett vinnar-klistermärke att stoltsera med!

Sätta horn på enhörningen kan spelas med upp till 12 spelare. En rolig kalaslek på barnkalas och familjefester där både små och stora gäster kan delta i leken. Tips på lek till midsommar!

Pin the horn on the unicorn kalaskit inkluderar:

  • 1 x Enhörningsposter
  • 1 x Ögonbindel med gummiband (enhörningsmask i papp)
  • 2 x Ark med enhörningshorn (klistermärken)
  • 2 x Prisrosetter (klistermärken)