« Tillbaka

a15574

Presentkit till pappa - Doftljus och lakrits

189:-
ANTAL:

Överraska världens bästa pappa på fars dag!


Letar du efter en fars dag-present? Detta presentkit med doftljus och lakrits är en perfekt liten gåva till pappa! Presentkitet innehåller ett litet doftljus från Klinta, med texten Världens bästa pappa och en burk lakritkulor från Haupt Lakrits med Muminpappan som motiv. En present som både doftar gott och smakar gott!

Se fler fars dag-tips och presenter här »

Presentkit till pappa inkluderar:

Lakritskulor från Haupt Lakrits - Muminpappan (150 g): En burk lakritskulor av lakrits, mörk choklad och whisky. Allergener: Mjölk, sojalecitin, gluten. Kan innehålla spår av nötter.

Litet doftljus från Klinta - Världens bästa pappa (5 x 6 cm): Doftljus med doften Bärnsten & Tonkaböna, fräsch och härlig doft! Kommer i en fin ask med texten "Världens bästa pappa". Brinntid: 18 h.

Fars dag-kitet är inslaget i cellofan och har en snygg klisteretikett med texten "Öppnas på fars dag". Välj om du vill få presenten levererad till din hemadress eller skicka direkt till pappa om han har bor på en annan adress! Fina hälsningskort och presentinslagning med presentpapper finns som tillval i kassan.