« Tillbaka

m00274

Fleecefilt med ärmar - Hugz Deluxe - Rosa

Produkten har utgått och kommer tyvärr inte tillbaka.

En fleecefilt med ärmar, tillverkad av underbart mjuk ”Coral fleece”!


Denna kommer du inte att släppa greppet om i första taget!
Glöm filtar som i princip måste viras runt kroppen tills man känner sig som en mumie, här sticker du enkelt i armarna och du kan sedan obehindrat fortsätta att arbeta med datorn, hålla i boken, zappa på fjärrkontrollen o.s.v. utan problem!

Filten är, som bilden visar, heltäckt fram och öppen baktill. (Den är designad för att bäras så, med ärmarna fram, men valet är givetvis fritt, om man nu vill bära den mer som en morgonrock så kör hårt! Kommer med en ficka mitt på, där du exempelvis kan förvara fjärrkontrollen, mobiltelefonen eller annat som du vill ha nära till hands, fantastiskt om du på alla sätt vill undvika onödiga lyft från soffan!

Skulle det vara så att du inte planerat soffhänget tillräckligt effektivt och måste resa dig av någon anledning så finns det på nedre delen av filtens framsida en liten knapp som kan sättas fast i en ögla mitt på filten vilket gör det något smidigare att trampa runt i hemmet. (Men själva tycker vi att det är lättare att bara lyfta den med händerna, för att helt undvika att den släpar i golvet).

Tillverkad i 100 % polyester-mikrofiber, vilket förklarar varför den är så obeskrivligt mjuk och gosig! Tvättas som fintvätt i 30 grader.

Obs: Röd och blå har utgått!

En rekommendation är att tvätta den en gång innan användning så undviker du att den luddar, och så får den ju dessutom en doft som du önskar att mysa ner dig i!
Mått: L195 x B140 cm.

TIPS! För lite längre personer passar den större filten Snug-Rug (vuxen) bättre.
Hugz Deluxe finns även i barnstorlek.
 • Produktrecensioner (2)
 • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
  Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.

  Skriv recension »

  • Recension av Fleecefilt med ärmar - Hugz Deluxe - Rosa, Rosa

   Bra kvalité, precis vad som lovats.

  • Recension av Fleecefilt med ärmar - Hugz Deluxe - Rosa

   Världens härligaste filt alla kategorier