« Tillbaka

m02071

Formbar ljusslinga - Gör egen neonskylt

Produkten har utgått och kommer tyvärr inte tillbaka.

Gör din egen version av en neonskylt med en formbar, batteridriven ljusslinga!


Möjligheterna är oändliga med den här superlånga och flexibla DIY ljusslinga med neoneffekt! Böj och forma metalltråden till valfri text eller form, fäst ljusslingan på metalltråden med hjälp av ståltråden som medföljer, klipp bort överflödig ståltråd med en avbitartång (tång medföljer ej) och sätt upp på väggen eller på en plywood/MDF-skiva. Släck lampan i taket, tänd ljusslingan med ett knapptryck och beundra din lysande kreation!

Den batteridrivna "neonslingan" blir en mysig ljuskälla och en snygg inredningsdetalj på väggen. Vad sägs om att böja din ljusslinga till en blixt, en palm eller ett enhörningshuvud? Eller skriv ett ord, namn eller citat som du blir glad av! I guiden med instruktioner (som du hittar inuti förpackningen) finns tips på några motiv och bokstäver. Du kan även hitta massor av inspirerande tips på Youtube! Sök exempelvis på "DIY Neon Sign".
Se fler coola väggdekorationer här!

Förutom en snygg inredningsdetalj hemma blir en ljusslinga med neoneffekt en lysande festdekoration på exempelvis bröllop, namngivningsfest och födelsedagsfest!
Se fler roliga festprylar här!

Observera:
Detta är ingen riktig neonskylt utan en ljusslinga som bokstavligt talat ger sken av att vara av neon! Ljusslingan ska endast användas inomhus.

Tips för snyggt resultat!
Rita först en mall på papper som du formar tråden efter, för ett snyggare resultat! Tejpa ihop ett gäng A4-papper och rita ditt motiv i samma storlek som din lysande väggdekoration ska vara. Inspireras gärna av bilderna och bokstäverna i instruktionerna. Om du ska skriva en text, tänk på att bokstäverna ska sitta ihop i ett stycke. Ta hjälp av en tång när du formar tråden.

DIY-kitet inkluderar:

 • 3 meter ljusslinga med neoneffekt
 • 3 meter formbar metalltråd med svart plasthölje
 • 1 meter fixeringstråd med svart plasthölje
 • 1 batteridosa med ON/OFF-knapp (drivs av 2 x AA-batterier - batteri medföljer ej)
 • Instruktioner på engelska

Välj om du vill ha DIY-kitet med vit eller rosa ljusslinga i drop down-menyn!

Produktrecensioner (1)
 • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
  Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.

  Skriv recension »

  • Recension av Formbar ljusslinga - Gör egen neonskylt, Vit

   Lite meckigt att montera ihop. Mindre än jag trodde.