a16396

Innehåll

Presentlåda - Till Mamma

325:-
ANTAL:

Perfekt mors dag-present!


Presentlåda med fin choklad, te, honung och en bok med kärleksfulla mamma-citat.

Skäm bort mamma med detta fina presentkit! Oavsett om det är mors dag, en födelsedag eller en dag som alla andra, så är det aldrig fel att ge lite extra kärlek till mammor. Ta tillfället i akt att berätta hur mycket du uppskattar henne - och om orden tryter får du hjälp av en fantastisk bok med över 100 citat och ordspråk som hyllar just mammor!

I lådan ingår lyxig mörk choklad med smak av hallon och blåbär, svensk honung, svart te och en fin bok som hyllar mammor. I boken finns citat från skådespelare, politiker, filosofer, och allt däremellan, med tankar om moderskap och kärlek från bland John Lennon, Meryl Streep, Napoleon, Kim Kardashian och Konfusius. Ett bredd utbud, helt enkelt!

Kitet bjuder in till en mysstund av rang, med vackra förpackningar och högklassiga råvaror från svenska Hafi i Halland, en garanterat uppskattad gåva oavsett om ni njuter av den i varandras sällskap eller om lådan skickas som present på distans.

Presentlådan inkluderar:

 • Mörk choklad, Hallon & Blåbär 70% kakao (100 g): Lyxig chokladkaka med bitar av torkade bär. Innehåller soja, och kan innehålla spår av nötter och mjölk.
 • Hafi Svensk honung (250 g): Svenskproducerad honung i glasburk. Perfekt att ha i teet!
 • Soligt svart te (100 g): Blommiga toner och smak av mango, maracuja, fikon, aprikos och apelsin.
 • "Mamma - du är alltid bäst" bok: Citat och fina ord av kända och okända personer. 160 sidor, måtten 15 x 14,4 x 1,8 cm.

Produkterna levereras i en svart presentlåda, 23,5 x 9 x 16,5 cm. En perfekt present till mamma för att visa lite extra kärlek och omtanke! Glöm inte att mors dag 2021 infaller den 30:e maj.

Mugg ingår inte, men om du gillar stilen har vi liknande från Pip Studio, här »

Tips! Vill du skicka presenten direkt till mamma? På kassasidan finns presentinslagning och hälsningskort med personlig hälsning som tillval. Där skriver du in mottagarens adress och väljer när paketet ska skickas.

Innehåll

Recensioner (1)

 • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
  Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.

  • Recension av Presentlåda - Till Mamma

   "Fina produkter och trevlig förpackning. Alldeles utmärkt!"