a16513

Innehåll

Delikatesslåda - Nicolas Vahé Giftbag

399:-
ANTAL:

Ett lyxigt urval gourmetsåser, kryddor och tilltugg!


Med Danmark som bas har Nicolas Vahé utvecklat högklassiga smakupplevelser sedan 2005, och den här giftboxen med utvalda delikatesser faller helt i linje med Nicolas Vahés mission: att göra god mat en enkel del av vardagen, och leverera den i vackra förpackningar som gärna får stå på display i köket.

Nicolas Vahé Giftbag innehåller:

 • Salt - Parmesanost och basilika (320 g): Salt i glasbehållare, smaksatt med parmesan och basilika. Perfekt för vardagsmatlagning till bland annat pasta, tomat, pizza eller kött.
 • Pesto - Basilika & Citron (135 g): Fantastiskt god blandad med pasta, den fungerar också bra som krydda tillsammans med grillad fisk och grönsaker.
 • Olivolja, Vitlök (25 cl): Aromatisk olja som tar fram smaken i allt mellan sallad och grillat kött.
 • Ättiksgurka - Gourmetsås (150 g): Välsmakande sås som med fördel kan blandas med majonäs, eller serveras precis som den är.
 • Potatissnacks med vinägersmak (75 g): Perfekt som smakretare tillsammans med peston eller krossad på sallad.

Innehållet skickas i en stilren, vit gift bag med måtten 23 x 13,5 x 35,5 cm. Detta kit är en utmärkt present till vänner, släktingar eller kollegor, både för att förgylla måltider och bidra till en snyggare kökshylla!

Innehåll

Recensioner (1)

 • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
  Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.

  • Recension av Delikatesslåda - Nicolas Vahé Giftbag

   "Superfina produkter i snygg förpackning som dottern fick i födelsedagspresent. Älskar er sida,då det är ett så stort utbud. Tack!!"