« Tillbaka

a16367

Innehåll

Chili Klaus - Presentlåda, Easter Box

502:- Förr 749:-
ANTAL:

Påsken är visserligen över men innehållet är minst lika hett även efter högtiden, och nu till rabatterat pris!


Fira påsk med det ultimata kitet från Chili Klaus med godis, såser, påskkalender och det ökända Egg of Death!

Vissa skulle säga att påsken är en högtid mest till för barn - men Chili Klaus bevisar att påsken kan vara både roande, underhållande och utmanande för vuxna med Easter Box, en brännande het samling påskprodukter i varierande styrkor - från de mer lättsmälta nybörjarvarianterna, till de diaboliskt starka chiliäggen.

Här kan en mindre van chili-utforskare hitta en bra startpunkt med de något mildare Habanserna, söta lakritsstänger med chili och 4 i vindstyrka, medan de modigare kan ge sig på Chili Balls med 12 i vindstyrka, eller hetta till det vid middagsbordet med Chili Mayo Honey Ghost.

Den riktiga utmaningen finns dock i Chili Klaus äggkalender, fem chokladklädda marsipanägg som räcker hela påskhelgen, från skärtorsdagen fram till måndagen på annandag påsk. Förbered dig själv på en smakmässig och själslig berg-och-dalbana, när Chili Klaus tar dig på en resa från de himmelska höjderna - fyra milda marsipanägg med smak av pistasch och hallon - för att sedan dyka ner i helvetets eldar på långfredagen med det fruktade "Egg of Death".

"Egg of Death" är stark nog att utmana den mest inbitna av chili-entusiasten, men medan dina smaklökar brinner kan du med stolthet veta att du är bland de få som anammat långfredagens anda och upplevt kroppsligt lidande.

Easter Box från Chili Klaus är en oslagbar påskpresent till alla som älskar stark mat, eller är villiga att testa något nytt! Fira påsk som du aldrig firat den förut - vem i familjen tror du vågar sig på "Egg of Death"?

Chili Klaus Easter Box innehåller:

  • Easter Calendar - Egg of Death (180 g), 5 påskägg med marsipan med chili och chokladöverdrag.
  • Being Nice Ginger and Lemon Winegum (100 g) - windforce 1-3.
  • Chili Balls (ca 90 g) - windforce 12, lakrits med choklad och chiliöverdrag.
  • Habaneser (35 g x 2), söt lakritsstång med chili - windforce 4.
  • Hot sauce No. 3, Ginger & Lime Leaf (147 ml) - windforce 8.
  • Chili Mayo Honey Ghost (250 ml) - windforce 7.
  • Spicy Peanuts (140 g) - windforce 6.

Lådans mått: 42 x 32 x 10 cm.

Innehåll