a14877

Skäggvård - Dear Barber Grooming Kit

Grooming kit med skägg- och mustaschvård!


Ett välmående och glansigt skägg och mustasch säger en hel del om sin ägare. Med lite jobb bakom och bra skäggprodukter kan vilken skäggprydd person som helst förvandlas till en välvårdad gentleman! Detta skäggvårdsset från Dear Barber innehåller skäggolja, mustaschvax och en skäggkam - för sund och stilig ansiktsbehåring.

Presenttips till en ansiktsbehårad vän, bror, man, pojkvän - eller kanske till pappa på Fars dag?

Setet kommer i en fin presentlåda som påminner om trä, men är tillverkad i rejäl papp. Snygg och praktisk att förvara skäggvårdsprodukterna i då de inte används eller reser med i necessären.

Dear Barber Grooming Kit innehåller:

 • Skäggolja (30 ml) - Gnid önskad mängd Dear Barber Beard Oil mellan handflatorna och massera in i både hud och ansiktshår. Fördela ut oljan jämnt i mustasch och skägg. Skäggoljan innehåller näringsrik argan-, mandel- och kokosolja som mjukar upp ansiktshåren och tillför glans, samt bidrar till återfuktad mustasch, skägg och hy.
 • Mustaschvax (25 ml) - Dear Barber Moustache Wax är ett starkt men ändå smidigt vax för smidig styling som håller din mustasch i form hela dagen. Vaxet är speciellt framtagen för att vara lättarbetat mellan fingrarna, men också stelna snabbt i mustaschen. Innehåller havre-, jojoba- och arganolja som återfuktar och ger mustaschen en hälsosam lyster.
 • Skäggkam - En praktisk kam i trä, designad för att reda ut ansiktshår vid styling, underhåll eller trimning. Perfekt storlek att ha med i necessären i farten och på resan. Mått: 10,5 x 5,5 cm.

Se fler produkter för mustasch- och skäggvård!

 • Skäggvårdsset - Dear Barber Grooming Kit.
 • Mått, presentask: ca 23 x 14 x 6 cm.
 • Tillverkad i Storbritannien av Dear Barber.

Recensioner (1)

 • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
  Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.

  • Recension av Skäggvård - Dear Barber Grooming Kit

   "Fin låda, uppskattad present! Enkel och rolig! "