a16458

Innehåll

Grillkit - Rökbox med Spice Rubs

299:-
ANTAL:

Ge grillkvällen extra hetta med en röklåda och två spännande kryddblandningar!


En röklåda ett är fantastiskt sätt att ge grillmiddagen en rökig och unik smak. Oavsett om du grillar nöt, gris, fisk, kyckling, ost eller grönsaker kan en rökbox bidra med ett extra element till din grillupplevelse! Tillsammans med två Spice Rubs med smaker av Chili & Lime och Chimi Churri kan du vänta dig en garanterat utsökt och ny smakupplevelse.

Spiceruben är en kryddblandning som gnids in eller strös över råvaran innan grillning. Den levereras i en snygg plåtburk med delvis genomskinligt lock som gör det enkelt att bedöma kvarvarande mängd. Om du hellre penslar på kryddmixen kan du bldanda den i olja, vilket ger den en härlig, krämig konsistens!

Grillkit - Röklåda innehåller:

  • Rökbox i plåt - med måtten 24 x 10 x 5 cm.
  • Spice rub - Chili & Lime (80 g): Smakrik kryddblandning i metallburk med smak av chili & lime.
  • Spice rub - Chimi Churri (80 g): Smakrik kryddblandning i metallburk med smak av havssalt, lök, persilja, rökt paprika, oregano, chili, citron och mer.

Se fler av sommarens grilltillbehör här »

Rökboxen är en rolig och användbar present som passar till allt mellan avslutningspresent, födelsedagsgåva och företagspresent. Ett enkelt sätt att förgylla sommaren för alla grillfantaster!

Innehåll

Recensioner (0)

  • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
    Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.