« Tillbaka

m02094

Oh K! - 3-stegs ansiktsbehandling

99:-
ANTAL:
Variant:

Koreansk hudvård i 3 steg: rengöring, ansiktsmask och serum!


Denna 3-stegs ansiktsbehandling från Oh K! är inspirerad av K-beauty, koreansk hudvård, som är den hetaste skönhetstrenden just nu! I detta hudvårdskit ingår tre engångsförpackningar med hudvårdsprodukter: rengöring, en sheetmask och ett återfuktande serum.
Hudvårdsprodukterna räcker för en ansiktsbehandling. Perfekt hudvårdsrutin på helgen för att starta en ny vecka med fräsch och pigg hy!

Välj mellan:

Charcoal 3-step mask (rengöring, sheetmask, serum)
Detta hudvårdskit innehåller aktivt kol som fungerar som en magnet för att avlägsna föroreningar och smuts från huden. Här ingår en rengöringskräm som rengör på djupet, en kolmask i form av en sheetmask och ett fuktgivande serum. Kolmasken är riktigt näringsrik, tar bort orenheter och gör att huden sedan kan absorbera massor av fukt från serumet!

Anti-Pollution 3-step mask (rengöring, sheetmask, serum)
Detta hudvårdskit använder havets kraft för att återfukta och skydda huden mot det uttorkande effekten av föroreningar. Rengöringskrämen, ansiktsmasken och serumet innehåller alla en blandning av fyra antioxidant- och näringsrika algenextrakt som mjukgör och ger huden näring. Fuktmasken är indränkt den näringsrika och mjukgörande formulan och serumet avslutar ansiktsbehandlingen med en riktig fuktbomb av hyaluronsyra, vitamin B5 och Gotu Kola-extrakt. Rekommenderas att användas dagligen.

Gör så här:

Steg 1 - Rengöring: Rengör ansiktet med rengöringskrämen.
Steg 2 - Ansiktsmask: Sätt på sheetmasken över ansiktet och slappna av i 10-20 minuter.
Steg 3 - Serum: Ta bort masken och massera in resterna av vätskan. Applicera serumet jämt över ansiktet och låt det sjunka in i huden. Voila! Återfuktad, mjuk och fräsch hy!

  • Produktserie: Oh K!
  • Förpackningarnas mått: 19,5 x 15,5 cm.
  • Ej testade på djur.
  • Fritt från sulfater och gluten.
  • Gjorda i Korea.