« Tillbaka

m02258

Presentkit med lakrits

159:- Från
ANTAL:
Variant:

Överraska lakritsälskaren med godsaker inslagna i cellofan!


Detta presentset är en perfekt gåva till den som älskar saltlakrits. Presentkitet innehåller fina askar med salt premiumlakrits och blandade godsaker från Lakritsfabriken och Lakritskungen. Samtliga lakritsprodukter är glutenfria och det ena presentsetet (Set 1) är även veganskt! Godsakerna kommer i en fin cellofanpåse med presentband - redo att överräckas eller skickas till sin mottagare!

Presenttips till lakritsälskare! Se mer lakrits här »

Välj mellan två olika set:

Set 1

  • Saltlakrits i ask (150g) - Mjuk, salt och smakrik lakrits från Lakritsfabriken. Innehåller 6% lakritsrot från Iran och kommer i en fin presentask.
  • Salta Riksdaler (195g) - Härlig saltlakrits med mycket smak från Lakritskungen. Kommer i en fin och praktisk burk.
  • Lakrits- och hallonhjärtan (160g) - Blandade hjärtan med smak av lakrits och hallon i presentask. Från Lakritsfabriken.
    Vegansk och glutenfritt presentset!

Set 2

  • Saltlakrits i ask (150g) - Mjuk, salt och smakrik lakrits från Lakritsfabriken. Innehåller 6% lakritsrot från Iran och kommer i en fin presentask.
  • Lakritsstänger med havssalt (45g) - Mjuka saltlakritsstänger doppade i mörk choklad, toppade med havssalt från isländska Saltverk. Från Lakritsfabriken.
  • Lakritskulor med blåbär (125g) - Salt lakrits dragerad med vit choklad och blåbär i cellofanpåse. Från Lakritsfabriken.
    Glutenfritt presentset!

Ska det vara en present? Lakritsprodukterna kommer i en fin cellofanpåse med presentband. Välj om du vill få presentsetet levererat till din hemadress eller skickas till mottagare på annan adress. Kort med personlig hälsning finns som tillval i kassan!