« Tillbaka

a15688

Rengöringsmedel + tvättsvamp - EuroScrubby Cleanser

149:-
ANTAL:

Multirengöring för diskho, kastruller, badkar, skor, fälgar, bänkskivor och mycket mer!


EuroScrubby Cleanser tar enkelt bort svåra och ingrodda fläckar. Ett effektivt rengöringsmedel med många användningsområden! Den gör snabbt rent ett smutsigt badkar, tar bort kalk i duschkabinen, gör kastrullerna blänkande rena och gör till och med dina skitiga sneakers vita igen. Ett magiskt skurmedel som rengör, polerar, skyddar och underhåller ytorna. Svamp medföljer!

Användningsområden:
EuroScrubby Cleanser rengör material som stål, emalj, sten och keramik. Perfekt i badrum för rengöring av kranar, badkar, duschkabiner och handfat, i kök för grytor, kakel, fogar och diskhoar och i verkstaden för fälgar, redskap etc. Även lämpligt för trädgårdsmöbler, skorengöring och mycket, mycket annat!

Bruksanvisning:
EuroScrubby Cleanser gör skinande rent i ett par enkla steg. Fukta den medföljande svampen med vatten och stryk på lite av pastan. Gnid in pastan i svampen så att ett lödder uppstår. Applicera löddret på den tänkta ytan och skrubba med svampen eller med EuroScrubby Original rengöringsduk.

Se fler smarta städprodukter här »

Varning:
Detta är ett skurmedel som kan repa ömtåliga ytor. Inte lämpligt för mjuk, fernissade, belagda eller känsliga ytor. Testa först på en liten, dold yta. Använd skyddshandskar.

Innehåll:
Innehåller mindre än 5% nonjoniska tensider, tvål. Innehåller även parfym. Biologiskt nedbrytbart enligt OECD 302B-testat.
Burken innehåller 400g och en tvättsvamp.

Recensioner (2)

 • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
  Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.

  Skriv recension »

  • Recension av Rengöringsmedel + tvättsvamp - EuroScrubby Cleanser

   "Fungerar bra"

  • Recension av Rengöringsmedel + tvättsvamp - EuroScrubby Cleanser

   "Har inte provat ännu, men förväntar mig något bra."