« Tillbaka

a15322

Utomhuslek - Bean Bag Toss med LED-belysning

Produkten har utgått och kommer tyvärr inte tillbaka.

Tidigare pris 385 kr.


Utmana dina vänner i pricksäkerhet med en amerikansk klassiker!

Bean Bag Toss, även kallat Cornhole eller Kasta Påse, är ett populärt utomhusspel från USA där man ska kasta ärtpåsar genom ett hål på en spelplatta. Ju fler ärtpåsar som kastas genom hålet eller landar på plattan, desto fler poäng! Enkla spelregler och ett roligt spel för både stora och små spelare.

Bean Bag Toss kan användas både utomhus och inomhus. I denna flashiga version är hålet upplyst av LED-lampor som gör det möjligt att spela hela natten lång. Perfekt spel till grillkvällar och sommarfester, barnkalas och släktkalas eller till 5-kampen på midsommarfesten!

Spela så här:
Spela en mot en eller dela upp er i lag. Sätt på lampan, se hålet lysa upp och sikta mot mål! Om ärtpåsen landar på spelbrädet får du 1 poäng. Om du lyckas kasta ärtpåsen genom hålet blir det 5 poäng. Först till 21 poäng vinner!

LED-lampan sätts igång med en knapp på undersidan. Lampan kräver 3 x AA-batterier (ej inkluderat). Det går såklart lika bra att spela om man har slut på batterier, det blir bara lite svårare att sikta rätt under mörka sernsommarkvällar!

Spelet är för inomhus- och utomhusbruk men tål inte att stå ute i regn och rusk. Ta in efter användning.

Light Up Bean Bag Toss inkluderar:
1 x spelbräde med LED-belysnings
2 x röda ärtpåsar
2 x blå ärtpåsar

  • Kräver 3 x AA-batterier (ej inkluderat).
  • Ej lämplig för barn p.g.a. små delar.
  • Spelbrädets mått: 27 x 45 cm.
  • Spelbrädet är tillverkat av MDF.