« Tillbaka

a14929

Träningsredskap - Suspension band

Produkten har utgått och kommer tyvärr inte tillbaka.

Träningsband för hemmaträning och fitness: ett revolutionerande träningsredskap för hela kroppen!


Med Just Up! Gym multitrainer tränar du med din egen kroppsvikt som motstånd. Perfekt träningsredskap att träna med hemma, för alla åldrar och kroppar! Med träningsbanden stärker du musklerna i armar, rygg, bröst, mage och ben. Ger ett ordentligt träningspass för hela kroppen! Du kan använda träningsredskapet för suspension training var som helst i ditt hem och fästa banden i tak, väggar eller över en dörr. Ja, du kan till och med ta med träningsbanden ut och fästa dem runt ett träd.

Just Up! Gym-remmar är designade för att klara av ett intensivt träningspass. Men lugn, du behöver inte vara vältränad för att klara av ett pass. Träningsbanden är skapade för att passa både atleter och nybörjare.

Banden är av slitstarkt och hållbart material, har öglor för benövningar och har två ergonomiska handtag av gummi som ger ett bra grepp under träningen. Motståndsbanden kommer i en nätpåse som du kan förvara dem i mellan träningspassen, eller bära med dem i när du är på vift. Med i förpackningen medföljer även en träningsmanual med olika övningar och svårighetsgrader.

(Se filmen på produktsidan för snabba instruktioner och användningsområden.)

Inga ursäkter längre!
Just Up! Gym träningsremmar är ett perfekt träningsredskap för dig som har svårt att få tid till att gå till gymmet. Du kan använda träningsbanden hemma, på jobbet eller packa med på resan. På med träningskläderna, sätt fast banden och börja träna direkt!

Redo för din nya vältränade kropp?

 • Förpackningen innehåller träningsredskapet Just Up! Gym, förvaringspåse och träningsmanual.
 • Material: Band av slitstark nylon, handtag i gummi.
 • Vikt: 1,5 kg.
Produktrecensioner (4)
 • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
  Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.

  Skriv recension »

  • Recension av Träningsredskap - Suspension band

   En julklapp till min pappa 81 år. Han tränar och håller igång än. Så denna uppskattades mycket! Särskilt för att han lätt kan ta med den och även träna utomhus!

  • Recension av Träningsredskap - Suspension band

   Bra, som på gymmet

  • Recension av Träningsredskap - Suspension band

   Denna paket kommer att vara mitt bidrag i julklappsleken. Jag tycker själv att jag har hittat den perfekta presenten som passar vem som helst i min familj.

  • Recension av Träningsredskap - Suspension band

   Lätt att använda