« Tillbaka

a14975

Hållningsväst - Posture Corrector Pro

299:-
ANTAL:

Väst med ryggstöd för bättre hållning och stabilitet!


Förbättra din hållning med hjälp av Posture Corrector Pro - en stödkorsett / hållningssele för rygg och axlar.

Dålig hållning är ett vanligt förekommande problem som påverkar rygg, nacke och axlar. Extra vanligt är det att falla ner i ett framåtböjt läge när du sitter längre stunder, som t.ex. vid kontorsarbete och andra stillasittande aktiviteter. Att tänka på sin hållning konstant är nästintill omöjligt, oavsett om du sitter eller står. Ta då hjälp av Posture Corrector Pro hållningsstöd som påminner dig om att räta på ryggen i alla lägen - för en sund och stabil rygg!

Varför använda hållningsväst?
Posture Corrector Pro hjälper dig att hitta en naturlig hållning genom att räta upp ryggen samt öppna upp axlarna. Detta motverkar att axlarna faller framåt och rubbar din hållning så att att ryggen böjs. Hållningsvästen ger stöd, stabilitet och lindrar smärta vid ryggproblem.

Hur används Posture Corrector Pro?
Hållningsvästen bärs som en vanlig väst, men med justerbara band som träs över axlarna, som sedan korsas bakom ryggen, och stängs med kardborrband framtill, över magen.

Hållningsvästen är i storlek Small, och passar dem med en omkrets på max 85 cm under bysten - tänk på att mäta innan du beställer!

Hållningsvästen har en diskret design och är tillverkad av elastiskt och vadderat tyg som andas, med stabilt stöd i PVC. Kan antingen användas under kläderna eller över tunnare plagg.

  • Posture Corrector Pro: Hjälpmedel med ryggstöd för bättre hållning.
  • Material: Polyester (10%), elestan (30%) och skum (60%), samt stabilt stöd i PVC.
  • Spänne med kardborrband.
  • Rengöring: Handtvätt.
  • Storlek: One Size - maxlängd ca 85 cm.
  • Unisex.