a06898

Digital bagagevåg

Väg först - checka in sen!


Glöm känslan av fjärilar i magen vid incheckningsdisken och oron över att behöva betala en hel hop med pengar för övervikt! Framöver kommer du att ha koll på väskans vikt både vid utresan och då det vankas hemresa efter härliga dagar av exempelvis god shopping! Denna smidiga lilla bagagevåg har en ergonomisk design och är väldigt lätthanterlig! Den är så liten och smidig att du kan stoppa ner den i handbagaget, perfekt! Allt du behöver göra är att fästa vågens bälte i handtaget på din väska, trycka på ”on”, lyfta i vågens handtag och på vågens display kan du sedan enkelt läsa av väskans vikt! Inte nog med det, med denna våg med på semestern har du dessutom en digital termometer till hands då den också kan läsa av temperaturen där du befinner dig, i Fahrenheit eller Celsius. Genialt!

Vågens kapacitet är hela 50 kg/110lb, och den är dessutom utrustad med en överbelastningsindikator! Vågen drivs med ett 3 V litiumcellbatteri som är placerat i dess handtag (inkluderat). När det är dags att byta batteri kan du enkelt se detta på vågens indikator. Utförlig beskrivning på engelska medföljer. Handtagets mått 13 x 3 x 3 cm.

Se även:

Recensioner (2)

 • Har du köpt denna produkt på Bluebox.se? Vad tyckte du om den? Stämde beskrivningen?
  Dela med dig, så har du chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 1500 kr.

  • Recension av Digital bagagevåg

   "Suverän när man är på resa, speciellt om man tänker shoppa :) Vi hade den i resväskan när vi var i USA och det kändes skönt att kunna väga alla väskor innan så man hade koll på hur tunga de var innan man kom till flygplatsen (och att man kunde packa om ifall en väska blev "för tung")."

  • Recension av Digital bagagevåg

   "so useful "